Family House For sale Üllő - KÉTGENERÁSIÓS CSALÁDI HÁZ!

157 m2Space 2 + 3 Rooms
92 000 000 HUFPrice
367447ID number
Other data

919 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

40 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2007 Year of construction

Southwest Orientation

Eladó Üllőn, egy 2007-ben épült családi ház.
A panorámás, különálló, 127m2-es ingatlan, amely 919m2-es telken helyezkedik el. Egy plusz 30m2-es különálló kis ház kíséri, teljes felszereltséggel.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI **

A 157 m2-es, kétszintes ház, B 30-as téglából épült külső 15cm-es szigeteléssel. Különlegessége a 30 m2-es különálló kis ház mellett a 35 m2-es fedett szaletli, melyhez külön WC tartozik. Ezen felül természetesen saját garázs, terasz és egy 30m2-es nyári konyha is a ház részét képezi.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

Az ingatlan belső terét 4 tágas és napfényes szoba tölti ki.
Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval, valamint tetőtéri ablakok árnyékolóval szereltek.
FENNTARTÁSA KÉNYELMES és KÖLTSÉGHATÉKONY. A fűtést és a meleg víz-ellátást kombi cirkó szolgáltatja, valamint egy vegyes tüzelésű kazán. A hőleadás padlófűtéssel és a radiátorokon keresztül történik. A hűtő-fűtő klímának köszönhetően a nyári hónapok is kellemesen eltölthetők. A biztonságérzetett kiépített riasztó és kamera rendszer szolgáltatja.

**INGATLAN HELYSZÍNE**

Üllő csodálatos zöldövezetében, csendes utcájában található ez a lenyűgöző családi ház. Az ingatlan kitűnő helyen épült, hiszen könnyedén és gyorsan elérhetők a város szolgáltatásai, központi helyek mind autóval, mind gyalogosan. Tökéletes választás azoknak a családoknak, akik szeretik a nyugalmat és a kertvárosi életérzést, de mégsem szeretnének messze lenni a város pezsgő életétől.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

Üllő igazi családbarát környezet, néhány percre található az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, míg a közelben park, játszótér, fitnesz és sportolási lehetőségek széles választéka hozzájárul a kellemes mindennapokhoz. A tömegközlekedési összeköttetések kiválóak, így a központi helyszínek gyorsan elérhetők.

Kihagyhatatlan ajánlatok: CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel. Az ország szinte összes bankjának a hiteleit is kínáljuk, egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, díjmentes ügyintézéssel.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal.
Semsei Csaba

Semsei Csaba
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-271-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Zugló
+36 30 828 3099

Send a message

Call me back

Similar properties